Amsterdam Zuidoost kent vele maatschappelijke (zelf)organisaties die vrijwilligers met open armen verwelkomen. Bijvoorbeeld in het onderwijs. Er zijn vele scholen die dankzij vrijwilligers hun leerlingen net wat meer aandacht kunnen geven. Bijvoorbeeld in huiswerkbegeleiding maar ook door gesprekken met studenten te voeren. Deze ondersteuning geeft jongeren net dat duwtje in de rug dat zij nodig hebben.

Laten we de kennis en expertise binnen GroenLinks Amsterdam Zuidoost delen en vermenigvuldigen in het stadsdeel! Via Venzo, verbindingsplatform voor vrijwillige en maatschappelijke inzet, kunnen we geschikte activiteiten vinden die bij onze interesses en voorkeuren passen. De stichting probeert tussen (zelf)organisaties en vrijwilligers de juiste match te maken en ondersteunt daar waar nodig.

Woensdag 18 maart inloop vanaf 19:45 zijn wij voor de ALV te gast bij Venzo. Aansluitend (vanaf 21:00 uur) zal er door Venzo een presentatie worden gehouden over de inzet van vrijwilligers en de rol die zij hierin kunnen vervullen.

Kom samen of alleen en laten wij als GroenLinks de jongeren in Zuidoost het extra duwtje in de rug geven dat zij nodig hebben!

Dag: woensdag 18 maart : 19:45 uur tot 22:00 uur
Adres:  Venzo, Bijlmerdreef 95-97, 1102 BP Amsterdam