De afdeling zoekt nieuwe bestuursleden. GroenLinks Amsterdam is de afgelopen twee jaar enorm gegroeid. Ook in het stadsdeel Zuidoost is GroenLinks bij de afgelopen Gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij geworden. Steeds meer mensen willen actief zijn in de stad om deze inclusiever, groener en socialer te maken. Wij zoeken voor ons bestuur mensen die het leuk vinden om de beweging en onze netwerken specifiek in Zuidoost uit te bouwen en te verdiepen.

Het bestuur van GroenLinks Amsterdam Zuidoost heeft als ambitie om een nog professioneler georganiseerde afdeling te worden: een afdeling waar alle leden zich thuis voelen en zich nauw bij betrokken voelen. We zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die energie krijgen van het verder uitbouwen van onze afdeling.

 

De functie van algemeen bestuurslid kan heel vrij worden ingevuld in overleg met het bestuur. Vind je het bijvoorbeeld leuk om je bezig te houden met communicatie? Activiteiten te organiseren voor GroenLinks-leden en sympathisanten en rondom de campagne? Of vind je het leuk om je bezig te houden met een wijkgerichte organisatie en GroenLinks representatie in de wijk te stimuleren? Of om het eerste contact met nieuwe leden te doen zodat iedereen zijn plekje vindt in de afdeling? Reageer dan op de vacature van algemeen bestuurslid!

De volledige functiebeschrijving en sollicitatie-informatie vind je hieronder. Reageren kan tot 7 juni.