Meetup met Jesse Klaver in AFAS Live in Amsterdam Zuidoost 9 maart 2017
Meetup met Jesse Klaver in AFAS Live in Amsterdam Zuidoost

ln AFAS Live in Zuidoost: Jesse Klaver roept linkse kiezers op GroenLinks de grootste te maken

"We hebben een unieke kans, voor het eerst in twintig jaar, dat een linkse partij de verkiezingen wint," zei hij donderdagavond voor ruim 5000 mensen in de Amsterdamse concertzaal Afas Live in Zuidoost.
GroenLinks is op dit moment de grootste linkse partij in de peilingen. Zwevende kiezers met linkse sympathieën en strategische stemmers kunnen zich nu het beste achter GroenLinks scharen, links kan dan voor het eerst sinds de zege van oud-PvdA-leider Wim Kok in 1998 de Tweede Kamerverkiezingen winnen. 

De Meetup in AFAS is onderdeel van een slotoffensief om zoveel mogelijk kiezers over de streep te trekken. Vandaag hebben alle bezoekers van de meetups een oproep per mail gekregen die uiteraard ook geldt voor de lezers van deze site. Daarin staat onder andere: "Het is nog vijf dagen tot de verkiezingen. Wij gaan die verkiezingen winnen. En daar hebben we jou bij nodig. Om de deuren langs te gaan en met kiezers te praten. Om zichtbaar te zijn. Om je vrienden en familie over GroenLinks te vertellen. Om de laatste loodjes bij te dragen.
Doe mee met het slotoffensief